Wat bieden wij?

Breder aanbod - veel is mogelijk!

Het muziekonderwijs dat wordt aangeboden, sluit aan op het niveau van de landelijke richtlijnen. De muzieklessen zijn zowel voor volwassenen, als voor kinderen vanaf 8 jaar. De landelijke richtlijnen verplicht cursisten t/m 18 jaar om muziekexamens af te leggen, na 18 jaar is dit optioneel.

 

Even proeven ...

 

Na een gratis proefles kun je besluiten of je al dan niet door wil gaan. Een leerling kan voor een proefles kosteloos gebruik maken van een instrument.

Als je na de proefles besluit om door te gaan, kun je meteen van start met praktijklessen en solfègelessen! Tijdens de solfègelessen worden de beginselen van de muziektheorie bijgebracht. Hierbij gaat het onder andere om de ritmische ontwikkeling en het leren van het notenschrift.  Alle lessen voldoen aan de landelijke exameneisen.

 

Optredens

 

Gedurende het cursusjaar wordt de mogelijkheid geboden om in groepsverband muziek te maken in de vorm van optredens met jeugdorkest, ensembles of bandje.
 

 

Wel of geen lidmaatschap?

 

Zodra je je aanmeldt voor de muziekopleiding, waarbij solfège en instrumentale les wordt gevolgd, wordt je lid van de fanfare. Leden van de fanfare krijgen korting op het cursusgeld. Wil je al meteen inschrijven, download dan hieronder het gegevensformulier ledenadministratie en het machtigingsformulier voor de contributie. 
Stuur de ingevulde formulieren naar ons contactadres van de leerlingcoördinator of scan ze in en mail ze naar opleiding@fanfarestgertrudis.nl

Wil je geen lid worden, maar toch lessen volgen, neem dan contact op voor de aangepaste contributiegelden.

 

Overzicht van de contributiebijdrage

 

Contributie onder 18 jaar: 266 euro per jaar (2022-2023), 270 euro per jaar (2023-2024)

Contributie van 18 tot 25 jaar: 398 euro per jaar (2022-2023), 406 euro per jaar (2023-2024)

De contributies worden in vier termijnen per jaar via automatische incasso in rekening gebracht.

Hiervoor ontvangen leerlingen wekelijks zowel individuele instrumentlessen van een half uur als aanvullende theorielessen in groepsverband. (schoolvakanties en studiedagen uitgezonderd)

Vanaf 26 jaar regelt de leerling de betaling van de lessen zelf met de leraar.